Bons resultats a les curses del cap de setmana

BONS RESULTATS PELS PILOTS MOTOS SORTS PARTICIPANTS A LES CARRERES D'AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA
Pòdiums per Mireia Calvo Enduro Puig Reig, Motocross Tona per Dalmau Arumi, Francesc Aguilar i Gerard Mercader

Tona, 21 d'Abril de 2015. Motos Sorts va participar en les diferents proves, aquest passat cap de setmana, Enduro de Puig Reig, i al Motocross del Campionat d'Accema a Tona.

Mireia Calvo va anar a córrer a l'Enduro de Puig Reig, que es va celebrar el diumenge 19 d'Abril. Tot i fer molts bons temps a tots els trams, va patir alguna caiguda i alguna penalització, que la van fer posicionar-la en 3a posició. Tot i que va fer temps per guanyar la carrera.

Font: FCM

Pel que fa a la carrera de Motocross, que es va celebrar a Tona. El diumenge és van celebrar les categories petites al Circuit de La Talaia. Dalmau Arumi va quedar en segona posició en la categoria 50 Debutants. Pel que fa a la categoria 85cc, Francesc Aguilar va quedar en segona posició i Gerard Mercader en tercera.
Font: Núria Currius Suñer

Esperem i desitgem molta sort per la següents proves, que algunes es celebren aquest cap de setmana.