3a PROVA DEL TROFEU CATALÀ DE QUAD RESISTENCIA A FIGUERES

Pòdium a Qamateur amb Alex Bové, i varis problemes amb la resta d'equips

Motos Sorts va participar diumenge dia 22 de juny a la 3a prova del Trofeu Català de Quad Resistència, aquesta es va celebrar a Vilafant, prop de Figueres, a un circuit preparat per l'esdeveniment. Amb la presència de 34 pilots.

Amb un traçat ja conegut pels pilots, ja que fa varies edicions que es celebrà al mateix espai. I perquè feia pocs dies que es podia haver anat a entrenar en el mateix. Els pilots de Motos Sorts que es trobaven repartits entre 3 equips, van obtenir resultats molt diferents, ja que van passar per situacions diverses. L'equip d'Àlex Bové, que forma parella amb Rubén Bujaraloz, van fer una carrera molt regular aconseguint una tercera posició en la seva categoria. L'altre equip format per Jaume Gallifa i Albert Vivó, van quedar amb una 5a posició de la seva categoria, Qamateur; després de patir a la segona volta una volcada de l'Albert Vivó, que va portar la conseqüència de perdre unes quantes voltes, i van tenir de remuntar. Va substituir-lo en Jaume que també va patir una caiguda, però sense cap conseqüència greu, ja que el moment va poder reemprendre la cursa.

Per últim, l'equip format per Francesc Sorts i Marc Gallifa que van tenir problemes amb la sortida, i es van posicionar al cap d'avall de la classificació, i remuntant fins a la 6a posició de la categoria Qamateur.

La pròxima prova serà el 13 de setembre a Ravós de Terri(Girona), on tindrà un format diferent de l'habitual, amb dues hores de resistència el matí, i 2 més a la tarda.