Carles Checa anuncia la seva retirada

www.carlescheca.com


A Jerez, amb ocasió de la darrera prova SBK 2013, el pilot català després de vint anys de carreres i èxits, ha oficialitzat la decisió de retirar-se.
Ducati l'ha nominat "Ambaixador": Checa serà ducatista i representant de la "rossa di Borgo Panigale".
Nolan ha dedicat a Carlos un inèdit casc commemoratiu amb una gràfica que celebra vint anys d'èxits.

"Aquest any compleixo 20 temporades competint en el campionat del món, em sento molt satisfet d'aquesta llarga trajectòria esportiva on no han faltat molt bons records de tots els equips en què he estat, l'oportunitat de poder competir al més alt nivell pilotant les millors motos i lluitant contra els millors rivals.
El meu objectiu sempre ha estat descobrir els meus límits i poder explorar-me a mi mateix per continuar aprenent i créixer com a millor pilot i persona, el que no hauria estat possible sense passar per aquesta escola de risc, que d'altra banda m'ha aportat grans reptes, adversitats i emocions. Una llarga escalada per culminar la meva millor temporada al 2011. Hi ha un moment que sempre arriba a la vida d'un esportista, el dia en què un diu prou, és prou. Avui és aquest dia, no ha estat fàcil però és una decisió més que meditada i sospesada.
Agraeixo en el seu conjunt a tota aquesta gran família de la moto, als que fan possible que aquest món existeixi i especialment a tots els que m'han donat suport i seguit des dels meus inicis, l'oportunitat que m'ha permès assolir un somni i viure una vida que no canviaria per una altra. Ara passaré a descobrir-me en un altre pla, una nova etapa on em vaig a prendre un temps indefinit per assimilar i ja veurem que és el que suscita el meu entusiasme en el futur, en el qual seguiré amb Ducati, una marca a la qual em sento molt vinculat.
Gràcies a tots per acompanyar-me en aquest dia tan especial !"
- See more at: http://www.carloscheca.com/ca/noticies/jerez-wsbk13#sthash.2ZogXaPp.dpuf