Resultat MotoGP Valencia

MOTO 3

Maverick Viñales no va aconseguir trepitjar el podium, però va estar lluitant per pujar-hi de principi a fi, però la carrera al final va ser curta.
La lluita per la primera posició va ser per Cortese, que a poques voltes de la final Vazquez que era amb el que estava lluitant va anar a terra, i es va endur Oliveeria per davant.
Marquez petit, va estar lluitant també dins de les primeres posicions, però al final per culpa de la pista mullada va anar a terra, com molts dels pilots de la categoria.


MOTO 2

Nico Teral va prendre el cap de la cursa al principi de comença la carrera, tot i que Pol Espargaró no el deixava, va seguir lluitant fins que es va afegir Julián Simón, i va anar perdent plaçes fins a caure.
La sorpresa de la carrerra va ser la remuntada amb en Marc Marquez, que va sortir des de l'última plaça fins a la primera posició.

Classificació Moto2:
1. Marc Marquez
2. Julian Simon
3. Nicolas Terol
4. Thomas Luthi
5. Dominique Aegerter
6. Jordi Torres
7. Mika Kallio
8. Pol Espargaro
9. Toni Elias
10. Esteve Rabat


MOTOGP

Una carrera sorprenent de principi a fi, l'únic que va sortir amb pneumàtics de sec, va ser Jorge Lorenzo, però va caure i no va poder acabar la mateixa.
Dani Pedrosa que sortia des de pit lane, tot i haver realtizat la volta de la pole en els entrenaments; va entrar a canviar de moto per sortir amb pneumàtics de sec, cosa que el va afavorir al llarg de la carrera.
El subtitut de Ben Spies: Nakasuga va quedar segon., i tercer lloc va ser ocupat per Casey Stoner, que també va tenir de remuntar des de darrera de tot, i al final va tenir de lluitar amb Alvaro Bautista.
La gran sorpresa de la carrera, a part de la remuntada de Pedrosa, va ser la sortida de Aleix Espargaró que va ser primer durant unes quantes voltes. Aquest va quedar de les CRT, i s'ha emportat el mundial.
La carrera va estar plena de caigudes i de fets que van fer que la carrera fos molt entretenida.

Classificació final MotoGP
1. Dani Pedrosa
2. Katsuyuki Nakasuga
3. Casey Stoner
4. Alvaro Bautista
5. Michele Pirro
6. Andrea Dovizioso
7. Karel Abraham
8. Danilo Petrucci
9. James Ellison
10. Valentino Rossi
11. Aleix Espargaro
12. Randy de Puniet
13. Hiroshi Aoyama
14. Colin Edwards