Resultats del GP Qatar

Jorge Lorenzo es va emportar la victória de la primera prova del Mundial 2012, seguit de Dani Pedrosa que va fer un bona sortida, i una bona remontada, i a la tercera posició va ser per Casey Stoner, que va acabar la carrera molt just, ja que els seus braços no podien més, i van fer baixar-li el rendiment.
Pel que fa a les CRT la victoria va ser per Colin Edwards.

La nova gran categoría les Moto 3, van oferir un gran espectacle, on  vam poder veure un ball de posicions, però la victoria final va ser per Maverick Viñales, Romano Fenati i Sandro Cortese.

Pel que fa a moto2, la victoria va ser molt renyida, ja que Marc Marquez va dominar una gran part de la cursa, però al final semblava que se li havia d'escapar, però va lluitar fins a la baixada de bandera, i a la última recta va passar i va aconseguir la victória. Seguit de Andrea Iaannone i Pol Espergaró.

La pròxima prova serà a Jerez el cap de setmana 28 i 29 d'Abril.