1a PROVA PER MOTOS SORTS AL TROFEU CATALÀ DE QUAD RESISTENCIA A CAN TAULE AMB BONS RESULTATS

Aleix Garcia, 6è de la general amb el seu DS450MX
Motos Sorts va participar diumenge dia 18 de març a la 1a prova del Trofeu Català de Quad Resistència, aquesta es va celebrar al circuit de Can Taulé(Valls de Torroella). Amb la presència de varis equips dins de la parrilla amb un total de 23 equips.

Alex Bové, 4t de Qamateur, amb el seu DS450MX
Amb un llarg traçat, preparat per l'ocasió, a les 11.30 començava la carrera de quad Resistència, on vam poder veure un ball de posicions. L'equip d'Aleix Garcia es va posicionar a la 4a plaça de la general, però per diferents motius van acabar a la sisena, i de la categoria Q1. Pel que fa a l'altre categoria, i amb la que Motos Sorts tenia 3 equips, hem de dir que l'equip format pels dos germans Gallifa, Marc i Jaume, van sortir a l'inici de la carrera aconseguint la 1a posició, però degut a la pols i la duresa del terreny, van acabar a la segona posició. La quarta plaça va ser per l'equip format per Àlex Bové, el qui va patir un accident durant la carrera, fet que els va portar a posicionar-se més endarrere a la classificació. Pel que fa l'equip format per Miquel Boget i Francesc Garrido també van fer una bona carrera.