L'ÚLTIMA PROVA DE MOTOS SORTS AL TROFEU CATALÀ DE QUADRESISTENCIA A GURB, AMB PÒDIUM A LES DUES CATEGORIES

Presentació del Can-am Outlander 1000 XT 2012 a la 1ª Fira del Motor de Gurb

Motos Sorts va tenir un diumenge mogut a la 1a Fira del Motor de Gurb, que estava inclosa dins de la 14a festa del motor, i concretament de la 7ª prova del Trofeu Català de Quad Resistència.
Motos Sorts va aprofitar per presentar el nou model de la marca Can-am, Outlander 1000XT, dins de l'últim dia del Can-am Off Road Days, a la fira que es va celebrar de forma paral·lela a la cursa.
Aleix Garcia
De la carrera de quads, destaquem la presència de 3 equips que un dels integrants pilota un Can-am DS450. On 2 dels equips van pujar al pòdium: a Q1 a mans de Aleix Garcia, quedant a la segona posició d'scratch i de la categoria; i l'altre Alex Bové que van quedar 3rs de la categoria Qamateur. A part, Motos Sorts tenia 3 equips més dins de la parrilla formada per 21 en total.
Alex Bové
Podium q1: esquerra a dreta: Aleix Garcia- Oriol Vidal, Jordi Sera - Guilermo Amo, Gavin i Marc Gobert
Podium qamateur: esquerra a dreta: Xavi Puigtió - Adrian Garcia, Xevi Rodriguez - Josep Mª Camara, Albert Vilamala - Alex Bové
Pel que fa al campionat al final hem de dir que Motos Sorts ha tingut molts pilots a la Categoria Q Amateur, on destaquem la 2ª posició de Josep Camara i la 3a posició de Alex Bové.
               Podium qamateur final del Trofeu Català de Quad Resistencia 2011: esquerra a dreta: Josep Mª Camara, Xevi Rodriguez,  Alex Bové