GP Aragó


125cc
Una victoria per Nico Terol, tercera consecutiva. El punt destacable va ser el duel que van mantenir Zarco i Faubel per la segona posició, fent que Faubel caigues i perdes totes les oportunitats. Cedint l'espai a Maverick, amb problemes mecanics.. 
Terol va començar a davant des de la primera curva i no l'ha deixat fins el final. Sguit del Faubel i Viñales que quedava endarrerra. El següent grup que els perseguia però els quedava una mica  lluny, el formaven: Efrén Vázquez, Sandro Cortese, Luis Salom y Alberto Moncayo.
Classificació
1. Nico Terol
2. Jonathan Zarco
3. Maverick Viñales
4. Lluis Salom
5. Efren Vazquez
6. Sandro Cortese
Moto 2
La carrera més bona de les 3 categoríes. Des de l'inici va ser una carrera impressionant, increíble. Segurament no es repetirà amb un temps. Un ball d'intercanvis de posició. molt però que mlt interessant.  Es una carrera per veure'la 2 o 3 vegades, i segur que no et canses. Marc Marquez una vegada més va ensenyar que té un pilotaje superior a la resta de pilots. Que pot aconseguir tot el que es proposi. I un cop més ho va demostrar emportant-se la màxima puntuació de la prova. I acostant-se així mateix al mundial.
Haurem d'esperar unes quantes carreres més, però cada cop i es més aprop.
Una altra posició meritoria la va ocupar Aleix Espergarro que va lluitar entre els primers acabant amb una cinquena posició.
Classificació.
1. Marc Marquez.
2. Andrea Ianonne
3. Simone Corsi
4. Alex De Angelis
5. Aleix Espergaró

Moto GP
Stoner va sortir malament, però va acabar amb la victória, dura i merescuda. Un pilot que va lluitar des de que el semafor es va posar verd. A la sortida una mica més i es toquen amb Pedrosa. Però la seva mutua agilitat va fer que només fos un dur suspir pels espectadors. Una lluita aferrisada amb Dani que el final van acabar primer i segon respectivament. 
La tercera posició va estar més disputada, a les primeres voltes l'ocupava Spies, seguit per Simoncelli, i acabant per Lorenzo, qui el final es va endur aquest premi.
Una gran carrera amb un gran ensurt, a mans de Toni Elies, que quan estava rodant darrera de Capirosi, aquest al frenar massa se'l va emportar per davant, creant una caiguda una mica espectacular, però sense conseqüències greus.