Resultats MotoGP Indianapolis

125cc
Nico Terol va ser un començament de carrera molt bo, va aconseguir deixar endarrera a tots els seus ribals. Va agafar el record de la pista i no el va deixar fins a creuar la línia amb la bandera de quadres. Al principi anava seguit de Johann Zarco, Maverick i Hector Faubel.
Així que el podium final va estar conformat per: Terol, seguit de Maverick Viñales i Cortese. Aquest últim va estar lluitant fins l'últim moment amb Gadea.
1. Nicolas Terol
2. Maverick Viñales
3. Sandro Cortese


A Moto2, la victoria va ser per Marc Marquez, que també va realitzar una carrera bona, retallant punts a Bradl que va fer una carrera bastant humil.  Però que va ramuntar a partir de la meitat de la mateixa. Un podium que va estar complert de catalans:
1. Marc Marquez
2. Pol Espergaró
3. Titó Rabat

La resta de pilots van anar anar perdent a mesura que passava la carrera degut al desgast dels pneumàtics.

MotoGP
Victoria absoluta per Casey Stoner. L'inici de carrera va estar dominat per Dani Pedrosa. Però a partir de mitjà carrera Stoner el va reempleça i ja no va deixar la posició fins que va baixar la bandera de quadres. El ritme de les Yamaha's també va ser complicat, ja que aquestes també van baixar de ritme, i Lorenzo no va aconseguir la millor posició. Tot i que el seu company d'equip Ben Spies, va aconseguir la tercera posició.
1. Casey Stoner
2. Dani Pedrosa
3. Ben Spies