Resultats MotoGP a Mugello - Italia

MotoGP
Al començament de la carrera no s'apuntava cap un podium com el que es va constuir:
1. Jorge Lorenzo
2. Andrea Dovizioso
3. Casey Stoner
Al començar la prova Stoner va sortir davant i no va abandonar aquesta posició fins molt avançada la carrera. Quan aquesta va ser ocupada per Jorge Lorenzo, que va anar avançant posició. Primer es va topar un Dovizioso molt fort, però que va aconseguir avançar, i seguidament aquest també va avançar al lider Casey Stoner.
Pel que fa a la resta de pilots destaquem la bona sortida de Toni Elias, tot i que la seva moto no va aguantar el ritme i va anar caient fins a la última posició. Ben Spies va aconseguir acabar a la 4a posició i la cinquena va ser per Simoncelli, que acabava una carrera després d'unes quantes carreres problematiques. Referent al retorn del pilot d'Honda, Dani Pedrosa, va acabar a la 8a posició, molt cansat i dolorit.

Resultats:
1. Jorge Lorenzo
2. Andrea Dovizioso
3. Casey Stoner
4. Ben Spies
5. Marco Simoncelli
6. Valentino Rossi
7. Hector Barbera
8. Dani Pedrosa
9. Colin Edwards
10 Nicky Hayden
11. Hiroshi Aoyama
12 Karel Abraham
13. Alvaro Bautista
14. Randy de Puniet
15. Toni Elias

Moto2: Victoria Marc Marquez



Marc Márquez va disfrutar d'una carrera increíble al circuit Italià. Seguit de Stefan Bradl i Bradley Smith, també Andrea Iannone, a la 4a posició va fer una remuntada increíble. Pol Espergaró es trobava a la 7a posició, quan va patir una caiguda i va acabar, remuntant alguna posició. El seu germà Aleix, que sortia de la posició 32, va acabar 9è.

Classificació Moto2:
1. Marc Marquez
2. Stefan Bradl
3. Bradley Smith
4. Alex de Angelis
5. Andrea Iannone
6. Thomas Luthi
7. Simone Corsi
8. Max Neukirchner
9. Aleix Espergaro
16. Esteve Rabat
19. Jordi Torres
22. Ricard Cardus
25. Carmelo Morales
28. Pol Espargaro

125cc

Brillant victoria de Nico Terol, al seu retorn, un duel des del principi amb Johann Zarco amb el que ha fet valdrà la superioritat mecànica i la posta apunt de la seva aprilia, amb més valor encara per les males carreres de Jonas Folger i Sandro Cortese, sancionat amb una maniobra a Sergio Gadea a la recta de meta. Maverick Viñales completa el podi després de superar a Efrén Vazquez i Hector Faubel.

Classificació:
1. Nico Terol
2. Johann Zarco
3. Maverick Viñales
4. Efren Vazquez
5. Hector Faubel
6. Lluis Salom
7. Sergio Gadea
8. Miguel Olivera
9. Albert Moncayo
10. Jakub Kornfiel