Motos Sorts a la última prova del Trofeu Català de Resistència de Quads a Gurb

Tona, 1 de desembre de 2009. Motos Sorts el diumenge es va desplaçar a la població de Gurb, on va presentar a exposició els models Can-am, Gas Gas i Goes 2010.

Aprofitant la última prova del Trofeu Català de Resistència, la setena de Campionat, Motos Sorts va ajudar que la prova fos molt més atractiva pels pilots, fent entrega de diferents premis i un sorteig al final de la carrera, on tots els participants es van endur algun regal.

Referent als resultats de la prova hem de destacar la primera posició de l'equip format per Edu Aguilar(Suzuki Ltz400) i Joan Vila(Honda TRX400), en la seva categoria de Q2. Pel que fa a la classificació Scratch que van quedar cinquens. Referent a l'altre equip, vam haver d'abandonar per problemes mecànics.

A la final del campionat, hem de dir que en la classificació Q2 del Trofeu Català de Resistència va quedar:
1r. Albert Vivó
2n. Edu Aguilar (pilot de Motos Sorts)
3r. Joan Vila (pilot de Motos Sorts)
La parella formada per Eduard Aguilar – Joan Vila, al participar tot el campionat junts, van endur-se una altra copa referent a la seva categoria.


L'altre equip de Motos Sorts que normalment forma part de la parrilla, Aleix Garcia i Marc Allué, en aquesta ocasió no va ser-hi present. Perquè el pilot Aleix Garcia, amb el seu Can-am DS450XMX, la setmana anterior va patir un greu accident durant els entrenaments. L'altre pilot, Marc Allué va prendre la sortida de la carrera amb un altre company, però quan anaven 8 de la classificació general, van haver de retirar-se. Els dos pilots, de la general del Campionat anaven 8 i 9 respectivament.
Després de 7 proves, el campionat ha arribat a la seva fi i amb ganes per començar l'any que ve, 2010. Motos Sorts a patrocinat durant tota la temporada el Trofeu, per tal de poder ajudar aquest perquè segueixi endavant.


Més informació: motossorts@motossorts.com o 93 812 57 40