Resultats MotoGP de Valencia i final del mundial


Julian Simón es va emportar la victória al Circuit de Xest, aquest va realizar una carrera impressionant, sortint des de la primera posició i acabant a la mateixa. Així emportantse el triomf de la carrera i la celebració del mundial de 125cc.

A la categoria mitjana, la última prova que es va disputar de la  história, la victória va ser per Hector Barbera, que feia molt de temps que ho estava sommiant i lluitant per aconseguir-ho.
 
La victoria del mundial de 250cc va ser per Aoyama, que durant la carrera va cometre algun error; igualment que Simoncelli que petir una caiguda i se li van acabar les poques possibilitats que li quedaven per emportar-se el títol.
                                          
Refrerent a la categoria reina, tenim de dir, que abans que començes la carrera, ja vam poder veure la caiguda del pilot Casey Stoner al Warm UP. Seguidament al veure comença la carrera vam poder observar que la gran sortida de Dani Pedrosa, que es va acabar amb la victoria de la última carrera del mundial de Motos GP del 2009! En aquesta carrera vam veure com Rossi i Lorenzo, van matenir una guerra durant totes les voltes. Igualmente, vam veure com a pilot convidat a Ben Spies, on vam veure que quedava entre les 10 primeres posicions, tot i ser un pilot convidat.


Al final, els campions del mundial són:
125cc. Julián Simón
250cc. Hiroshi Aoyama
Moto GP. Valentino Rossi


Esperem ja que comencí la temporada 2010!