Resultats SBK i MotoGP Misano

Héctor Barbera
Aquest cap de setmana passat, es va disputar al Circuit de Missano una de les carreres més disputades i que recordaran més temps, els diferents pilots de totes les categories. Vam poder veure a 125cc, com Pol Espergaró el tiraven a terra a l'última curba. Una disputada carrera 250cc, fins que el pilot Simoncelli va anar per terra, on va continuar l'emoció amb els pilots Aoyama i Bautista per la segona i tercera posició. Per últim, destaquem, el ball que vam tenir en totes les posicions, amb una molt bona arrencada de Dani Pedrosa, i un continuat de canvis que el van succeir per darrera, inclont l'avançament de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo.
Els resultats finals:
125cc:
1r. Julián Simon
2n. Nico Terol
3r. Bradley Smith
250cc:
1r. Héctor Barbera
2n. Hiroshi Aoyama
3r. Alvaro Bautista
Moto GP:
1r. Valentino Rossi
2n. Jorge Lorenzo
3r. Dani Pedrosa
Valentino Rossi
Pel que fa al mundial de SuperBikes, destaquem els diferents canvis de posicions de tots els pilots, i també i de la lluita de tots els pilots. Fent així que Ben Spies, actualment, sigui el lider del mundial.


Resultats per mànigues:

1a màniga:
1r. Ben SPies
2n. Noriyuki Haga
3r. Carlos Checa

2a màniga:
1r. Jonathan Rea
2n. Ben Spies
3r. Carlos Checa


Ben Spies
Esperem la pròxima prova del mundial de Moto GP 25 de setembre a Estoril, Portugal. Pel que fa referència al Mundial de SBK ens retrovem al mateix cap de setmana a Imola.