Resultats cap de setmana MotoGP i SBK

Andrea Dovizioso
Cap de setmana mogut, a Gran Bretanya, vam poder protagonitzar molts accidents, darrera de la pluja. Sobre la pista mullada van succeir una quantitat d'accions diverses per tots els pilots.
Els resultats per comença a MotoGP, van ser inesperats totalment, vam veure caigudes com la de Jorge Lorenzo, que es va quedar sense opcions de seguir la cursa; Valentino Rossi, quan anava primer també va patir una caiguda, però va poder seguir la carrera. Entre d'altres situacions extranyes com la posició de Casey Stoner, el bon resultat de Toni Elies fins que va patir una caiguda, la degradació dels pneumàtics de Dani Pedrosa.
Resultats finals:
1. Andrea Dovizioso (Honda)
2. Colin Edwards (Yamaha)
3. Randy de Puniet (Honda)
Pel que fa referència a la categoria mitjana, destaquem els resultats finals, molt disputats, per culpa de la pista molla.
250cc:
1. Hiroshi Aoyama (Honda)
2. Alvaro Bautista(Aprilia)
3. Mattia Pasini (Aprilia)
A la categoria petita, es va disputar amb dues mànigues. A la primera quan anava davant Pol Espargaró es va posar a ploure i va caure. Seguidament van parar la cursa i al reempendre-la van acabar:
125cc:
1. Julian Simon (Aprilia)
2. Scott Redding (Aprilia)
3. Nico Terol (Aprilia)
També va ser molt disputada, i amb moltes caigudes però sense conseqüències greus.

Alvaro Bautista
D'aquí a 15 dies retorna el Mundial, esperem que no hi hagi pluja.

Ben Spies
Referent a Superbikes destaquem el bon paper que va obtenir Carles Checa a la primera màniga segon i a la segona quart. Referent els que lluitaven per la victória, van tenir problemes i van sumar els punts suficients. La victória a la primera prova se la va endur Max Biaggi, que en la segona va quedar segon.
1a Màniga:
1. Max Biaggi (Aprilia)
2. Carlos Checa (Honda)
3. J. Rea (Honda)
2a Màniga:
1. Ben Spies (Yamaha)
2. Max Biaggi (Aprilia)
3. M. Fabrizio (Ducati)
Espererem a la pròxima prova.