Els nous Can-am 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DS 450 estàndard(nou color)
DS 450 X "MX"

DS 450 X "XC"


Ara tenim un dels millors quads esportius, un quad innovador respecte al mercat. El nou DS 450 aquest any es torna a renovar per assolir les necessitats dels nostres clients. Des dels que fan camins i excursions, fins els que passen per fer cross i l'exigència dels circuits.
El DS 450 millorà per cubrir totes les necessitats del mercat, és un dels vehicles més esperats. Trobarem doncs, 3 tipus de DS 450:

- DS 450 estàndard: la versió més adaptada per tots els públics. Amb uns llums a davant, sense variar-ne la seva posició, canviant-ne una mica el seu disseny. Es manté el color groc característic de la marca, però si adjunta l'opció de la combinació: vermell i blanc com a novetat. També inclou un nou sistema de tensat de l'embrague.

- DS 450 X "MX". Per fer quad cross. Amb uns trapecis de davant +2" ajustats amb el davant, entre 11 i 15 graus, i caiguda entre 3 i 10 graus, augmentat l'amplada total a 50". La direcció és +1". La suspensió de davant és de 10.7". Porta pneumàtics ITP MX llanta 18" darrera i 20" davant. Les llantes són unes ITP T-9: darrera amb beadlock mida 8. Porta parrilles d'alumini de serie i eix de darrera amb una amplada ajustable desde 46 a 50".

- DS 450 X "XC". S'adapta a tots els terrenys, sobretot l'enduro. Llantes ITP T-9 davant i darrera, i pneumàtics ITP HoleShot GNCC darrera 20" i davant 21". Porta protector de corona i parrilles d'alumini. Amb una tija de direcció +1", i uns trapecis de davant ajustables amb caiguda de 3 fins a 10 graus).

Aquí els tenim i els podem veure a la botiga d'aquí a pocs dies