Raga guanya a CastellolíLa feina del triomf del pilot de Gas Gas es va sumar al debut de Laia Sanz i el gran paper de Pere Borrellas.El retorn del campionat d'Espanya de trial a Castellolí(Barcelona) en el que tornava a ser a primera cita de la temporada a l'aire lliure, va permetre recuperar el format tradicional de les zones i la puntuació després de les proves realitzades els últims anys amb el sistema open-free. La decisió, a més a més de celebrar-la per la majoria de pilots, va permetre disfrutar d'una emocionant lluita cap l'última zona entre Adam Raga i Toni Bou que acabaria amb victoria final pel de Gas Gas.

Un disseny de la carrera notablement tècnic va fer que al final del primer pas per les seccions ja s'intuís un apretat desenllaç, amb Adam empatat a 8 punts amb el seu màxim ribal i la resta de pilots a una distancia considerable. D'aquesta forma, la segona part de la carrera es va converti en un intens mà a mà al que es va acabar d'afegir més emoció amb una penalització per temps a Raga, quan estava a dos punts per davant. Finalment, el de Gas Gas va rubricà la seva excel·lent actuació amb un triomf per 17 punts davant els 18 de Bou i els 45 de Cabestany.

A part d'Adam, l'altre gran punt d'atenció d'aquest diumenge va ser Laia Sanz, que va debutar amb la marca i va acabar 11 a TR2, a falta de molta pràctica després del Dakar. Millor li van anar les coses a Pere Borreallas, que va apuntar una gran sisena posició de la classificació absoluta.