Beta RR125 2T matriculable


Ja la tenim a la botiga, la nova Beta RR125 2T, i matriculable!!!
No esperis més i vine a veure-la!
Amb la RR125 Beta acaba de completar la seva gamma d'enduro. Es tracta d'un projecte completament nou, fruit d'un llarg treball amb un desenvolupament i que té coma objectiu completar el rang de 2 temps, que ara ofereix una gran quantitat d'opcions, des dels 50cc per les persones de 14 anys fins als 16 amb la 125cc, i després ja la 250 i 300cc, i les diferents cilindrades amb 4 temps.
Aquesta té una homologació Euro 4 i està dirigida als que acaben de fer 16 anys o volen disfrutar d'un motor 125cc 2T.

Motor
Aquest és el motor més petit de la gamma Enduro que es produeix actualment a la fàbrica de Rignano Beta. El resultat d'un llarg procés de disseny i desenvolupament, realitzat íntegrament pels departaments Tècnic i de R+D, es caracteritza per una disposició particular dissenyada per optimitzar la distribució del pes i la dinàmica del fluid del motor. La posició relativa dels principals components, eix del ciguenyal i de la caixa de canvis ha permès reduir les dimensions longitudinals i millorar la respiració del motor en totes les condicions de funcionament. D'aquesta manera s'ha creat un motor la gran linealitat i progressivitat de la qual és la seva força. Aquesta característica, difícil de trobar en motors petits, permet un ús totalment del motor des de les revolucions més baixes cap amunt, suavitzant el toc de parell característic, particularment molest en motors petits amb alt poder específic. 
Hi ha moltes característiques diferenciades d'aquest motor, que inclouen:
- Doble anelles de pistó(ø 54 mm): component dissenyat per garantir una gran rigidesa i fiabilitat; la tria dels anells dobles proporciona un segell millor en els intervals de baixa i mitja distància típics d'Enduro.
- Vàlvula progressiva Beta: el sistema derivat del RR 2T 250 i 300 cc, caracteritzat per una relació particular entre l'obertura de la solapa principal i la dels boostors laterals. El retard en l'obertura dels reforços permet una excel·lent progressió en el rendiment en tot el rang de revolucions del motor.
- Ciguenyal amb inserits de poliamida: afavorint la lleugeresa i assegurant un ompliment òptim del càrter amb benefici del rendiment i la fiabilitat.
- Cilindre: presenta un sistema de flange d'escapament amb el dels despleçaments MY 2018 més grans, que permeten un millor control de la tolerància frontal del cilindre del flascó del pistó. Manteniment aquest valor al mínim és possible aconseguir un augment de rendiment significatiu a baixes revolucions, reduint la fuga de gasos.
- Capçal d'alumini desmuntable: solució rígida i lleugera possible g`racis a l'acoblament del motor del cilindre. La geometria de la cambra de combustió està dissenyada per assegurar una alta eficiència del cicle termodinàmic i obtenir el millor compromís entre la capacitat de resposta revolucions de baixa a mitjana i en ràfegues. També facilita l'ajustament i la substitució de la cambra de combustió.
- Peçes de fundició amb aliatge d'alumini: les geometries de la carcassa s'han dissenyat d'acord amb un disseny innovador amb posició relativa als components i amb vista a una reducció màxima del pes sense comprometre la força estructural. La zona de coixinet principal va prestar especial atenció a assegurar la correcta rigidesa de les parets per suportar els esforços transmesos pel ciguenyal.
- Cobertes del càrter empaquetades amb aliatge de magnesi: garantizant un pes molt reduït i un acabat superficial òptim. També es va poder adoptar aquesta solució per a la coberta interior de l'embragatge gràcies a l'aïllament de la bomba d'aigua d'aquest element.
- Paquet de vàlvula de canya Vforce4: la presència dels taps garanteix una alta fiabilitat sense comprometre el rendiment.
- Transmissió de caixa de canvi de 6 velocitats: especialment desenvolupada per a aquest motor amb engranatges realitzats mitjançant mecanitzat de peces forjades per proporcionar resistència mecànica i fiabilitat, amb un pes i una mida molt reduïts.
Embragatge:
- Embragatge: multi-disc amb bany d'oli amb obertura reversa, actuador integrat a la coberta exterior. Es tracta d'un sistema dissenyat per a la màxima lleugeresa i compacitat del motor que, gràcies al seu baix posicionament, garanteix la mida reduïda de la unitat de potència i una centralització significativa del pes, molt important per a una bona dinàmica de xassís.
- Arranc elèctric(com a accessori): el motor està dissenyat per acomodar un arranc Bendix, motor d'arranc, integrat completament en el disseny del càrter en una posició protegida.

XASSIS
La moto es derivada en part dels motors més grans de la gamma, però s'ha desenvolupat específicament per optimitzar e comportament de la combinació de motors.
La biga, en crom molibdé amb doble guia separat per sobre del tub d'escapament, ha estat dissenyat per a un motor petit, revisant les seves dimensions principals i assegurant un posicionament òptim del motor.
Aquesta solució ha permès millorar encara més les característiques particulars de la família RR,  com ara la seva gran conducció i capacitat de marxa, encara més notable pel baix pes de la moto, així com l'estabilitat.

Entre les nombroses innovacions que s'adopten en aquesta moto es troben:
- Geometria dels nous accessoris superiors: es van investigar i desenvolupar diverses solucions abans del final que van permetre reduir les vibracions generades pel motor tot mantenint una rigidesa del sistema del marc del motor.
- Suspenció Sachs: derivada de la resta de la gamma RR, però amb configuracions pròpies. A la part frontal hi ha una forquilla de cartutx obert de 48 mm de diàmetre.
- Sistema d'escapament: per tal d'optimitzar les corbes de potència del motor 2T, el departament de R+D. Beta ha desenvolupat un sistema especial dedicat a l'ús d'Enduro.
- Col·lector de caixa de filtre: dissenyat per al motor de 125cc, millora el flux a través del rang d'operació, des de les revolucions més baixes cap amunt.

No ho deixis perdre!!!Vine a veure-la o demana'ns més informació:
93/812 57 40
motossorts@motossorts.com